Nemci si zvykajú na netradičný čas výkopu

NETKY.SK • 12 Jún 2014, 10:04 • 2 min
Nemci si zvykajú na netradičný čas výkopu

SANTO ANDRE - Nemeckí futbaloví reprezentanti sa musia okrem tepla a veľkej vlhkosti vyrovnať v zápase futbalových majstrovstiev sveta s Portugalskom aj s netradičným časom výkopu.

slovakia

left justify in out

Pondelkový súboj sa v Salvadore začne o 13.00 h miestneho času, čo je o dve a pol hodiny skôr, ako majú výkop duely bundesligy. Stretnutia Ligy majstrov či nemeckej reprezentácie sa začínajú väčšinou o 20.45 h. Na netradične skorý začiatok sa nemeckí hráči budú pripravovať individuálne, vedenie mužstva času výkopu prispôsobí len program dňa. Čas raňajok nie je striktne určený, hráči budú môcť prísť jesť v pondelok kedykoľvek.

 

"Je to pre nás niečo nové, uvidíme, ako sa hráči na túto zmenu adaptujú. Každý je však profesionál a vie, čo má robiť," povedal generálny manažér nemeckej reprezentácie Oliver Bierhoff. Od stredy sa všetky tréningy Nemecka začínajú o 13.00 h, aby si hráči zvykli na podmienky v čase otváracieho súboja. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona