Nemci si po víťazstve nad Českom 3:0 zachovali nádej na postup

NETKY.SK • 30 December 2013, 17:03 • 2 min
Nemci si po víťazstve nad Českom 3:0 zachovali nádej na postup

MALMÖ - Nemci sa ziskom troch bodov odlepili z posledného miesta tabuľky a s tromi bodmi na postupovej štvrtej priečke budú čakať na výsledok silvestrovského duelu medzi Českom a Slovenskom.

slovakia

left justify in out

Hokejisti Nemecka vyhrali vo svojom poslednom dueli v základnej A-skupine na svetovom šampionáte hráčov do 20 rokov nad Českom 3:0 a zachovali si tak nádej na postup do štvrťfinále.

K cennému víťazstvu prispel dvoma gólmi ešte len 18-ročný útočník Frederik Tiffels.

Nemci sa ziskom troch bodov odlepili z posledného miesta tabuľky a s tromi bodmi na postupovej štvrtej priečke budú čakať na výsledok silvestrovského duelu medzi Českom a Slovenskom. V ňom musia českí hokejisti bodovať, aby sa vyhli play out duelom na dva víťazné zápasy o zostup do nižšej kategórie z posledným tímom z B-skupiny.

Slovenskí hokejisti už majú postup medzi najlepšiu osmičku turnaja istý, v posledných dvoch dueloch na šampionáte proti Kanade a Česku tak budú bojovať o čo najlepšie umiestnenie v A-skupine.

majstrovstvá sveta hráčov do 20 rokov:

A-skupina

Česko - Nemecko 0:3 (0:1, 0:2, 0:0)
Góly: 15. Tiffels, 36. Kahun, 38. Tiffels



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona