Nemci sa v prípade postupu na MS 2018 ubytujú v Moskve

NETKY.SK • 13 Október 2016, 13:21 • 2 min
Nemci sa v prípade postupu na MS 2018 ubytujú v Moskve

BERLÍN - Úradujúci futbaloví majstri sveta z Nemecka budú mať v prípade postupu na MS 2018 v Rusku základný tábor v okolí Moskvy. Informovala agentúra DPA.

slovakia

left justify in out

“Musíme urobiť rozhodnutie ešte pred žrebom. Nevieme, kde budeme hrať. V tejto chvíli je však okolie Moskvy najlepšou možnosťou,“ prezradil pre magazín Kicker generálny manažér nemeckej reprezentácie Oliver Bierhoff.

 

Za predpokladu, že sa Nemecko kvalifikuje na šampionát, jeden zápas sa s určitosťou odohrá v hlavnom meste. Losovanie skupín je na programe 1. decembra 2017. Majstrovstvá sveta sa uskutočnia v termíne od 14. júna do 15. júla 2018.

 

Nemecká delegácia, vrátane trénera Joachima Löwa, bude koncom novembra v Rusku na žrebovaní Phára konfederácií, kde chce prebrať aj záležitosti súvisiace ich pobytu počas majstrovstiev.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona