Nemci sa tešia na utorkový prílet a oslavy s fanúšikmi

NETKY.SK • 14 Júl 2014, 17:08 • 2 min
Nemci sa tešia na utorkový prílet a oslavy s fanúšikmi

BERLÍN - Berlín čaká v utorok predpoludním ďalšia veľká futbalová oslava. Nemeckí reprezentanti sa vrátia domov po triumfe na majstrovstvách sveta v Brazílii ráno o 9.00 h, keď letecký špeciál pristane na letisku Tegel v Berlíne.

slovakia

left justify in out

Následne sa noví majstri sveta presunú do fanúšikovskej zóny pri Brandenburskej bráne, kde sa budú konať hlavné oslavy. "Tím má veľké očakávania, už sa tešíme na návrat," prezradil pre web Nemeckého futbalového zväzu tréner Joachim Löw. V kabíne už hráči po finálovom víťazstve 1:0 po predĺžení nad Argentínou nôtili slová piesne "Ideme do Berlína".

 

"Ďakujeme všetkým fanúšikom za podporu, ktorú sme cítili v ďalekej Brazílii," odkázal fanúšikom stredopoliar Bastian Schweinsteiger. Finále svetového šampionátu sledovali stotisíce Nemcov v uliciach miest a na štadiónoch. V Berlíne videlo súboj pri Brandenburskej bráne vyše 250-tisíc fanúšikov. V Hamburgu sa zišlo 50-tisíc ľudí, na Olympijskom štadióne v Mníchove 33-tisíc a na Leopoldstrasse v rovnakom meste 80-tisíc. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona