Nemci môžu naplno počítať so Schweinsteigerom

NETKY.SK • 7 Júl 2014, 09:14 • 2 min
Nemci môžu naplno počítať so Schweinsteigerom

PORTO SEGURO - Nemecký futbalový reprezentant Bastian Schweinsteiger je už zdravotne úplne v poriadku a bude k dispozícii národnému tímu v záverečných bojoch o titul na MS v Brazílii.

slovakia

left justify in out

Tréner Joachim Löw považuje 29-ročného stredopoliara za kľúčového hráča, no nemohol s ním počítať na začiatku šampionátu, keďže mal problémy s ľavým kolenom. V uplynulých troch zápasoch však už figuroval v základnej zostave.

 

"Teraz sa cítim veľmi dobre. Odohral som na najvyššej úrovni množstvo minút a môžem hrať aj cez 90 minút," uviedol Schweinsteiger.

 

Nemci postúpili do semifinále 20. MS v Brazílii, keď vo štvrťfinále zdolali Francúzsko 1:0. Duel na slávnej Maracane v Rio de Janeiro rozhodol gól Matsa Hummelsa v 12. minúte. Nemci sa v boji o finále stretnú v utorok 8. júla v Belo Horizonte (22.00 SELČ) s domácou reprezentáciou.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies