Nemci chystajú na Messiho tajný plán

NETKY.SK • 11 Júl 2014, 19:10 • 2 min
Nemci chystajú na Messiho tajný plán

RIO DE JANEIRO - Asistent trénera futbalistov Nemecka Hansi Flick tvrdí, že hlavný kouč Joachim Löw má tajný plán, ako v nedeľňajšom finále majstrovstiev sveta v Brazílii zastaviť argentínskeho fenoména Lionela Messiho.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný útočník FC Barcelona strelil v základnej skupine štyri góly v troch stretnutiach a v osemfinále proti Švajčiarsku prihral dve minúty pred koncom predĺženia Ángelovi Di Maríovi na víťazný presný zásah. Messi sa však následne vo štvrťfinálovom dueli proti Holandsku nedostal poriadne k slovu. 

 

"Videli sme, ako si Holanďania poradili s Messim. My máme pre neho pripravenú špeciálnu taktiku, ale nepoviem akú. Tešíme sa na zápas proti kompaktnému, organizovanému tímu a Messimu. O Argentínčanoch toho vieme veľa, my musíme akceptovať rolu favorita. Finále napíše vlastnú kapitolu," cituje Flicka portál goal.com. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona