VIDEO: Nemáte plány na víkend? Pozývame vás na evanjelizačnú kampaň Jesus Event v Žiline!

NETKY.SK • 22 Júl 2022, 10:43 • 2 min
VIDEO: Nemáte plány na víkend? Pozývame vás na evanjelizačnú kampaň Jesus Event v Žiline!

ŽILINA - Evanjelizačná kampaň Jesus Event tento rok prebieha v Prahe, Brne, Ostrave a Žiline.

slovakia

left justify in out

V každom meste bude počas kampane postavený obrovský stan organizácie ,,Zasáhnout svět" s kapacitou až 500 ľudí, v ktorom bude celý JESUS EVENT prebiehať. My vás pozývame práve do Žiliny.

 

img

 

Čaká nás nabitý program, s tým najdôležitejším cieľom – priniesť evanjelium čo najväčšiemu počtu ľudí. V jednotlivých mestách bude prebiehať evanjelizácia v uliciach s pick-upmi a pozývanie ľudí na zhromaždenie. V každodennom programe tiež bude zhromaždenie pre veriacich, večerné zhromaždenie pre neveriacich, zhromaždenie pre mládež, služba chorým a samozrejmosťou je modlitebná podpora. Vážime si, že sa spolu s nami do toho zapoja aj pastori a veriaci z niekoľkých znovuzrodeneckých cirkví." hovoria organizátori podujatia. 

 

Prečítajte si aj: Maďarská ministerka spravodlivosti Vargová rázne zareagovala na situáciu na Ukrajine. Čo povedala?

 

img

 

Event v Žiline

 

Členka organizačného týmu Alžbeta Hýsková, pre nás uviedla, že zorganizovaním podujatia chcú, aby každý mohol spoznať živého Boha a zažívať Jeho zázraky, lásku a dobrotu v každodennom živote rovnako, ako to zažívame my. Láska a dobro sú v tejto dobe obzvlášť nevyhnutné. 

 

„Boh má moc zmeniť akúkoľvek životnú situáciu a samotný život človeka," uviedla Hýsková. Akciou budú v Žiline sprevádzať hostia: Henry Hinn (USA), Jozef Nagy (HU), Jaroslav Kříž (SK) a Adrián Šesták (SK). 

 

Zo sveta: Zelenskyj: Trpíme kvôli slabosti Európy. Prečo nesúhlasí s novými sankciami?

 

 

 

Príďte si vypočuť Slovo, užiť skvelý čas, spoznať nových ľudí a ich svedectvá o zmenených životoch.

Túžime, aby sa posolstvo evanjelia - Bohom ponúkaná záchrana a večný život dostalo ku všetkým ľuďom na Zemi. Súčasťou kampane budú aj modlitby za uzdravenia a potreby ľudí," pozývajú organizátori. 

 

Žilinský event začína už dnes a potrvá celý víkend, do 24. júla. Podujatie sa koná Za plavárňou, pri Športovej hale na Bôriku.



 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Ida Zeleznikova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies