Nemanja Matič padol do oka Juventusu Turín

NETKY.SK • 30 Apríl 2013, 11:00 • 2 min
Nemanja Matič padol do oka Juventusu Turín

RÍM - Taliansky futbalový klub Juventus Turín sa podľa portálu sportevai.it zaujíma o srbského stredopoliara Benficy Lisabon Nemanju Matiča.

slovakia

left justify in out

Niekdajší hráč MFK Košice, ktorý po odchode zo Slovenska pôsobil aj v londýnskom klube FC Chelsea a holandskom Vitesse Arnhem, sa v Portugalsku dostal do obdivuhodnej formy, ktorá neunikla pozornosti viacerých popredných európskych mužstiev. Spomenutý portál si navyše zaprognózoval, že angažovaním 24-ročného Srba, ktorý vlastní aj slovenský pas, by Juventus disponoval dvojicou "záložníkov budúcnosti" Matič, Paul Pogba.

"Podľa toho, ako Nemanja hrá v tejto sezóne, je normálne, že sa oňho zaujímajú top kluby. Zoberme si napríklad mestské derby proti Sportingu, celá hra išla cez neho," povedal pre rádio Antenna 1 hráčov agent Dejan Mitrovič. Ako je známe, v MFK Košice v súčasnosti hráva Matičov mladší brat Uroš.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona