Nemá peniaze?! Britney Spears odišla z reštaurácie bez platenia

NETKY.SK • 17 Júl 2014, 11:03 • 2 min
Nemá peniaze?! Britney Spears odišla z reštaurácie bez platenia

LOS ANGELES - Americká speváčka Britney Spears a jej priateľ David Lucado odišli z reštaurácie The Cheesecake Factory v Kalifornii bez platenia. Informoval o tom portál TMZ.

slovakia

left justify in out

Po tom ako dojedli, oznámila vraj interpretka obsluhujúcemu personálu, že účet za 30 amerických dolárov (v prepočte približne 22 eur) zaplatí jej telesný strážca. Následne spolu s Lucadom odišli. Bodyguard však sumu neuhradil. Myslel si totiž, že tak predtým urobila speváčka. Ako uviedli nemenované zdroje z jej okolia, išlo o nedorozumenie a Spears situácia veľmi mrzí.

 

Tridsaťdvaročná Britney Spears sa na celom svete preslávila po vydaní debutového albumu ...Baby One More Time (1999). Nasledovala nahrávka Oops!... I Did It Again (2000). Popová princezná, ako ju prezývajú, neskôr vydala albumy Britney (2001), In the Zone (2003), Blackout (2007), Circus (2008), Femme Fatale (2011) a Britney Jean (2013), pričom všetky okrem Blackout a Britney Jean sa dostali na prvé miesto amerického albumového rebríčka Billboard 200. Na konte má hity ako ...Baby One More Time, (You Drive Me) Crazy, Oops!... I Did It Again, Lucky, Stronger, Me Against The Music, Toxic, Piece Of Me, Gimme More, Womanizer, Hold It Against Me alebo Till the World Ends. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona