Nelsanovi Ellisovi sa zastavilo srdce pre abstinenciu od alkoholu, tvrdí jeho rodina

NETKY.SK • 11 Júl 2017, 14:43 • 2 min
Nelsanovi Ellisovi sa zastavilo srdce pre abstinenciu od alkoholu, tvrdí jeho rodina

LOS ANGELES - Smrť amerického herca Nelsana Ellisa, ktorý skonal v sobotu na zlyhanie srdca, spôsobili komplikácie spojené s abstinenciou od alkoholu. Prostredníctvom stanoviska, ktoré zverejnil magazín The Hollywood Reporter, to v mene jeho rodiny oznámila umelcova manažérka Emily Gerson Saines.

slovakia

left justify in out

Rodák z Harvey v Illinois, známy najmä ako Lafayette Reynolds zo seriálu True Blood: Pravá krv (2008 - 2014) televízie HBO, mal okrem závislosti od alkoholu problém aj s drogami. Dožil sa 39 rokov.

"Nelsan roky trpel závislosťou od drog a alkoholu. Po mnohých pobytoch na liečení, sa snažil odpútať od alkoholu sám. Podľa jeho otca, počas tohto obdobia s abstinenčnými príznakmi po závislosti od alkoholu mal infekciu krvi, zlyhali mu obličky, opuchla mu pečeň, krvný tlak prudko klesol a jeho drahé srdce bilo ako o závod," uviedla Saines v stanovisku. Ako sa ďalej vyjadrila, Ellis skonal po štyroch dňoch hospitalizácie.

Nelsan Ellis zažiaril nielen v seriáli True Blood: Pravá krv, za účinkovanie v ktorom získal v roku 2008 Satellite Award pre najlepšieho herca vo vedľajšej role seriálu, ale aj vo viacerých celovečerných filmoch. Okrem iného stvárnil aj Martina Luthera Kinga v dráme Komorník z roku 2013 a v životopisnej snímke Get On Up - Príbeh Jamesa Browna (2014) si zahral spevákovho najlepšieho priateľa a muzikantského kolegu Bobbyho Byrda. Predstavil sa aj v snímkach Expres (2008), Sólista (2009), Odvážna žena (2010), Farba citov (2011) alebo Stanfordský väzenský experiment (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona