Nelly Furtado 18. júna vydá album The Spirit Indestructible

NETKY.SK • 19 Apríl 2012, 06:03 • 2 min
 Nelly Furtado 18. júna vydá album The Spirit Indestructible

Nelly Furtado 18. júna vydá album The Spirit Indestructible - Celebrity Kanadská speváčka Nelly Furtado zverejnila termín vydania a názov piateho štúdiového albumu.

slovakia

left justify in out

img

Kanadská speváčka Nelly Furtado zverejnila termín vydania a názov piateho štúdiového albumu. Nahrávka vyjde 18. júna pod názvom The Spirit Indestructible. Prvým singlom z albumu je skladba Big Hoops (Bigger is Better), ktorá je od stredy dostupná na iTunes. Tridsaťtriročná Furtado na novej štúdiovke spolupracovala najmä s Rodneym Jerkinsom. Okrem neho je pod albumom podpísaný aj Salaam Remi, Bob Rock, John Shanks, Da Genius či dokonca holandský dídžej a producent Tiësto.

Nelly Furtado začala na nahrávke The Spirit Indestructible pracovať v čase, keď vydala španielsky album Mi Plan (2009). Podľa vlastných slov bola vtedy pripravená na ďalší anglický album. "Táto nahrávka je o pozitivizme, mladosti, dobrej energii a vytrvalosti ducha. Chcem, aby ľudia touto hudbou žili tak, ako sme ňou žili my, keď sme ju skladali. Chcem, aby skákali, tancovali, vrieskali, smiali sa, plakali, milovali a mali ju nahlas, kdekoľvek," povedala na margo novinky speváčka s portugalským pôvodom.

The Spirit Indestructible bude jej prvou anglickou nahrávkou od roku 2006, kedy vydala album Loose. Furtado z neho predala na celom svete viac ako 10 miliónov kópií, pričom platinu dosiahla vo vyše 30 krajinách. Najväčšími hitmi z nahrávky sú Promiscuous (feat. Timbaland), Maneater, All Good Things (Come to an End), Say It Right a Do It. Ďalšími hitmi rodáčky z Britskej Kolumbie sú skladby ako Try, Forca, Explode, ... On the Radio (Remember the Days), Turn Off the Light či I'm Like a Bird. Hosťovala aj v piesňach Give It to Me a Morning After Dark od Timbalanda a zaskvela sa duetom Broken Strings s Jamesom Morrisonom.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona