Nela Pocisková s úspechom odštartovala koncertné Nela Live Tour 2013

NETKY.SK • 5 November 2013, 09:10 • 2 min
Nela Pocisková s úspechom odštartovala koncertné Nela Live Tour 2013

BRATISLAVA – Speváčka Nela sa na hudobnej scéne pohybuje už niekoľko rokov, na jej prvé koncertné turné si fanúšikovia museli počkať až do týchto dní.

slovakia

left justify in out

O tom, že čakanie sa vyplatilo, sa ako prví presvedčili priaznivci z Martina, kde 3. novembra Nela odštartovala svoje turné Nela Live Tour 2013. Koncertná šnúra bude pokračovať po slovenských mestách v priebehu celého novembra a vyvrcholí štyrmi, už v tomto momente vypredanými, bratislavskými koncertmi začiatkom decembra.

"Najlepšia šou, akú som videla, šou, aká sa pri slovenských spevákoch len tak nevidí, fenomenálny koncert," a s podobnými prívlastkami odchádzali nadšení fanúšikovia z koncertu Nely Pociskovej v Martine, ktorým odštartovala turné.

Vypredaná sála, standing ovation už na začiatku koncertu a šou, ktorá sa v našich zemepisných šírkach nevidí každý deň. Na dve hodiny ovládli pódium nielen hity a skladby Nely Pociskovej, ale aj excelentní tanečníci Slovenského divadla tanca, špičkoví hudobníci a svetelná šou, ktorá v každej skladbe pridávala nové efekty. Vypredanému hľadisku predstavila Nela najmä skladby zo svojho albumu War, obľúbené skladby Listen, Kým tu si či energický tanečný song Let Me Entertain You. Došlo aj na hity Neviem sa nájsť a So In Love, ktoré spolu s Nelou odspievalo aj publikum. K aktuálnej novinke Mysterious Boy si prizvala na pódium tanečnú skupinu Evita, martinské víťazky tanečnej súťaže organizovanej v spolupráci s Radiom Expres. Koncert ukončila skladba Vyznanie a neutíchajúci niekoľkominútový potlesk publika.

Koncertné Nela Live Tour 2013 pokračuje už dnes vystúpením v Liptovskom Mikuláši, ďalšími budú koncerty v Poprade (8.11.), Leviciach (11.11.), Trenčíne (12.11.), Banskej Bystrici (15.11.), Rimavskej Sobote (17.11.), Rožňave (20.11.), Košiciach (22.11), Bardejove (24.11.), Michalovciach (26.11.), Trnave (28.11.), záverečnými budú štyri koncerty v Bratislave (29.11., 1.12., 7.12. a 8.12.). TASR informoval manažment speváčky.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies