Nela Pocisková a Ján Ďurovčík už netvoria pár

NETKY.SK • 20 December 2012, 07:47 • 2 min
Nela Pocisková a Ján Ďurovčík už netvoria pár

Nela Pocisková a Ján Ďurovčík už netvoria pár - Celebrity Slovenská herečka a speváčka Nela Pocisková a choreograf a režisér Ján Ďurovčík už netvoria pár. Koniec vzťahu dnes potvrdila samotná dvojica.

slovakia

left justify in out

img

Slovenská herečka a speváčka Nela Pocisková a choreograf a režisér Ján Ďurovčík už netvoria pár. Koniec vzťahu dnes potvrdila samotná dvojica. "Spoločne vyhlasujeme, že už netvoríme pár. Keďže nikdy predtým sme svoje súkromie nekomentovali, rešpektujte prosím, že vzťah dvoch ľudí je ich súkromnou záležitosťou. Za naším rozchodom nie je žiadny iný človek. Chceli sme len viac času na to, aby sme sa s tým vnútorne vysporiadali a hlavne nerušili vianočné sviatky," vyhlásila dvojica na margo svojho rozchodu.

Obaja teda vyvrátili špekulácie, že Pocisková sa počas nakrúcania seriálu Búrlivé víno zblížila s kolegom Jurajom Lojom. "Obzvlášť nás mrzí a bolí, že do toho boli zatiahnuté tretie osoby a potvrdzujeme, že na správach o Nele a Jurajovi nie je ani štipôčka pravdy," reagovali Pocisková a Ďurovčík vo svojom vyhlásení. "Sme hereckí kolegovia a nič viac a urážajú ma akékoľvek vymyslené ničím nepodložené dezinformácie," dodala speváčka, ktorá v súčasnosti v rádiách boduje so skladbu So in love. 

Dvadsaťdvaročná Pocisková a 41-ročný Ďurovčík svoj vzťah po prvý raz verejne priznali vlani vo februári. Začiatkom októbra o ich kríze informoval portál Topky.sk. Napriek rozchodu bude dvojica pokračovať v profesionálnej spolupráci. "Na záver chceme podotknúť, že je nám nesmierne ľúto, že naše súkromie otravuje verejnosť, ale nevieme sa brániť," uzavreli teraz už bývalí partneri. 

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies