Nekonečný príbeh: Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton sú vraj opäť spolu

NETKY.SK • 12 August 2013, 11:50 • 2 min
Nekonečný príbeh: Nicole Scherzinger a Lewis Hamilton sú vraj opäť spolu

LOS ANGELES - Americká speváčka Nicole Scherzinger a britský pilot F1 Lewis Hamilton sa po júlovom rozchode údajne dali znovu dohromady.

slovakia

left justify in out

Zdroj blízky Hamiltonovi to prezradil nedeľníku Sunday People. Dvojica sa stretla v speváčkinom sídle v Beverly Hills a strávila spolu niekoľko dní, pričom sa snažili vyriešiť problémy, pre ktoré sa skončil ich päťročný vzťah. Rozdelila ich vzdialenosť, keďže Scherzinger pôsobí vo Veľkej Británii ako porotkyňa v súťaži The X Factor a Hamilton zas cestuje po celom svete.

"Nicole aj Lewis mali trochu voľna, takže to bol skvelý čas na stretnutie. Po rozchode bol úplne zničený, takže keď Nicole navrhol, že za ňou priletí, bol nadšený, keď povedala áno. Prišiel do jej bytu v Los Angeles, aby sa porozprávali a podľa oboch sa to skončilo veľkým úspechom. Bola to posledná možnosť, kedy spolu mohli stráviť nejaký čas a porozprávať sa o budúcnosti. Zúfalo chcú byť spolu, ale vedia, že odteraz až do Vianoc to bude naozaj ťažké. Obaja sú však ochotní urobiť všetko pre to, aby to fungovalo. Veľmi sa milujú a od rozchodu si nesmierne chýbali," uviedol zdroj. Hamilton pritom krátko pred rozchodom naznačil, že sa chystá Scherzinger požiadať o ruku. "Sme spolu päť rokov, čo je celkom medzník. Takže dúfam, že už v blízkej budúcnosti. Možno ešte pred šiestym výročím," uviedol vtedy. 

Tridsaťpäťročná Nicole Scherzinger, celým menom Nicole Prescovia Elikolani Valiente Scherzinger, sa preslávila ako líderka vokálnej skupiny The Pussycat Dolls, kde pôsobila od roku 2003 do roku 2010. Ženské zoskupenie nahralo dva štúdiové albumy - PCD (2005) a Doll Domination (2008), z ktorých pochádzajú hity ako Don't Cha, Beep, Buttons, I Don't Need A Man, When I Grow Up, I Hate This Part či Hush Hush. Ako sólová interpretka zatiaľ vydala jeden oficiálny sólový album s názvom Killer Love (2011), ktorý sa vo Veľkej Británii stal platinovým. Vyšli z neho single Poison, Don't Hold Your Breath, Right There, Wet a Try With Me. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona