Nekonečné problémy v Soči: Takto vyzerajú niektoré výťahy!

NETKY.SK • 12 Február 2014, 18:48 • 2 min
Nekonečné problémy v Soči: Takto vyzerajú niektoré výťahy!

SOČI – Zimné olympijské hry v Soči sú v centre pozornosti už nejaký ten mesiac, avšak väčšinou to bolo kvôli problémom s túlavými psami alebo rôznym bizarnostiam v oblasti výstavby toaliet a hotelových zariadení. Tentokrát sa pod paľbu kritiky dostali znova hotely, v ktorých sú ubytovaní športovci.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Zaseknuté dvere alebo dvojitá toaleta určite nepotešia, ale nie sú to ani takstrašné problémy. Keď sa však objavia podobné „prešľapy“ už aj pri výťahoch, tak to človeka prinúti sa zamyslieť nad celkovou kvalitou a bezpečnosťou práce v dejisku olympijských hier. Výťahy sú totiž zariadenia, ktoré dokážu byť aj životu nebezpečné a určite to nie je oblasť, kde by sa malo šetriť. Napokon, každý si môže vytvoriť vlastný názor z priložených obrázkov.


Na jednom z nich sú tlačidlá na privolanie výťahu, avšak akosi chýba tlačidlo na privolanie výťahu smerom dole, resp. je to tlačidlo otočené naopak. Podobne to vyzerá aj vo vnútri výťahov, keď nie sú označené čísla poschodí alebo sú tam tlačidlá s rovnakým číslom. Samozrejme, tieto obrázky vyvolajú u väčšiny ľudí úsmev na perách, avšak niektorí sa možno zamyslia aj nad tým, ako asi vyzerali urýchlené dokončovacie práce celkovo a na čo všetko sa v tom zhone mohlo ešte zabudnúť.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies