Neill Blomkamp nakrúti nového Votrelca

NETKY.SK • 19 Február 2015, 14:58 • 2 min
Neill Blomkamp nakrúti nového Votrelca

USA - Režisér Neill Blomkamp nakrúti pre 20th Century Fox nový film o Votrelcovi.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom prostredníctvom siete Instagram, kde zverejnil obrázok známeho mimozemského xenomorfa s popisom “No… Tak myslím, že toto je oficiálne môj ďalší film." Už v januári pritom prezradil, že i bez podpory štúdia pracuje na vlastnom spracovaní legendárnej sci-fi série, ktorá by sa mala odohrávať po udalostiach z pripravovaného filmu Prometheus 2. Tridsaťpäťročný rodák z juhoafrického Johannesburgu by sa mal postarať aj o scenár projektu. Produkovať ho bude Scott Free Productions Ridleyho Scotta, ktorý režíroval prvého Votrelca z roku 1979 a tiež Promethea z roku 2012. Podľa zdrojov portálu Deadline však zatiaľ nie je hotový scenár pre nového Votrelca ani pre druhého Promethea.

 

 

 

Um... So I think it's officially my next film. #alien

Fotka zveřejněná uživatelem Brownsnout (@neillblomkamp),

Medzinárodný úspech, dve nominácie na britské ceny BAFTA a po jednej na Oscara a Zlatý glóbus vynieslo Neillovi Blomkampovi v roku 2010 sci-fi District 9. V roku 2013 zaujal ďalším sci-fi Elysium. Magazín Time ho zaradil medzi 100 najvplyvnejších ľudí roka 2009 a magazín Forbes ho v roku 2011 označil za 21. najvplyvnejšiu celebritu z Afriky. Najbližšie na filmové plátna prinesie akčné sci-fi Chappie, ktoré by sa do slovenských kín malo dostať 5. marca. Zahrali si v ňom napríklad Dev Patel, Hugh Jackman, Sigourney Weaver a Sharlto Copley. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona