Neil Patrick Harris poprel, že sa rozišiel s partnerom

NETKY.SK • 17 August 2014, 11:29 • 2 min
Neil Patrick Harris poprel, že sa rozišiel s partnerom

BRATISLAVA - Americký herec, spevák, režisér a producent Neil Patrick Harris poprel správy o údajnom rozchode so svojim partnerom Davidom Burtkom, ktoré sa objavili v bulvárnom magazíne The National Enquirer.

slovakia

left justify in out

Ten napísal, že dvojica zrušila svoje zásnuby. Štyridsaťjedenročný Harris na tieto správy zareagoval prostredníctvom služby Instagram, kde zverejnil fotografiu svojho partnera a ich trojročných dvojčiat Gideona Scotta a Harper Grace, ktoré im porodila náhradná matka. "Ani nemôžem byť viac zamilovaný do svojej rodiny. Akékoľvek správy tvrdiace opak sú úplne mylné," napísal Harris k fotke.


Neil Patrick Harris debutoval v dráme Klárino srdce (1988) s Whoopi Goldberg v hlavnej úlohe. Za stvárnenie Davida Harta ho vtedy nominovali na Zlatý glóbus. V nasledujúcich rokoch účinkoval väčšinou len v televíznych projektoch, napríklad v rodinnom seriáli Doogie Howser, M.D. (1989 - 1993). Do sveta filmu sa pokúsil vrátiť účinkovaním v satirickom akčnom sci-fi Hviezdna pechota (1997). Po ďalších menej úspešných filmoch ako Správna vec (2000) alebo Utajené bratstvo (2002) pre neho nastal zlom v kariére, keď ho obsadili do úlohy Barneyho Stinsona v seriáli Ako som spoznal vašu mamu (2005 - 2014). Vďaka nej sa okamžite stal miláčikom divákov na celom svete a tiež ho nominovali na Emmy i na Zlatý glóbus. Zahral si aj v komédii Pofajčíme, uvidíme (2004) a jej pokračovaní s názvom Zahulíme, uvidíme 2 (2008). Vo filme Šmolkovia 3D (2011) stvárnil Patricka Winslowa. Na konte má štyri ceny Emmy, jednu za hosťovanie v seriáli Glee (2009) a tri ako producent 63., 65. a 66. ročníka cien Tony. Magazín Time ho v roku 2010 zaradil do stovky najvplyvnejších ľudí.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies