Neil Diamond ohlásil na rok 2015 európske turné

NETKY.SK • 13 Október 2014, 15:58 • 2 min
Neil Diamond ohlásil na rok 2015 európske turné

USA - Americký hudobník Neil Diamond bude na budúci rok koncertovať v Európe.

slovakia

left justify in out

Sedemdesiattriročný spevák dnes prostredníctvom sociálnej siete Facebook zverejnil termíny jedenástich vystúpení, ktoré odštartuje 17. júna v nemeckom Kolíne nad Rýnom a ukončí 14. júla v Londýne. Muzikant sa okrem toho predstaví aj v Mníchove, Antverpách, Paríži, Amsterdame, Belfaste, Dubline, Glasgowe, Manchestri a Birminghame.

 

Hudobník tiež plánuje 21. októbra vydať album Melody Road. Novinka, na ktorej spolupracovali producenti Jacknife Lee a Don Was, bude obsahovať dvanásť skladieb, vrátane prvého singla Something Blue. 

 

Neil Leslie Diamond sa narodil 24. januára 1941 v newyorskom Brooklyne. Na konte má viac ako tri desiatky radových štúdiových albumov, pričom prvý The Feel of Neil Diamond vydal v roku 1966 a zatiaľ posledný Dreams v roku 2010. Okrem toho uviedol na trh aj niekoľko kompilácií či živákov. K jeho najúspešnejším singlom patria skladby Cracklin' Rosie, Song Sung Blue, Longfellow Serenade, I've Been This Way Before, If You Know What I Mean, Desiree, You Don't Bring Me Flowers, America, Yesterday's Songs, Heartlight či I'm a Believer. V roku 1984 ho uviedli do Skladateľskej siene slávy a v roku 2011 aj do Rock'n'rollovej siene slávy. 


Termíny európskeho turné Neila Diamonda na rok 2015: 
17. júna - Kolín nad Rýnom 
19. júna - Mníchov 
21. júna - Antverpy 
23. júna - Paríž 
25. júna - Amsterdam 
30. júna - Belfast 
3. júla - Dublin 
7. júla - Glasgow 
9. júla - Manchester 
11. júla - Birmingham 
14. júla - Londýn



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies