Neidentifikované pozostatky obetí z 11. septembra skončili na skládke

NETKY.SK • 29 Február 2012, 07:54 • 2 min
Neidentifikované pozostatky obetí z 11. septembra skončili na skládke

Neidentifikované pozostatky obetí z 11. septembra skončili na skládke - Svet Čiastočné telesné pozostatky niektorých obetí teroristických útokov z 11.

slovakia

left justify in out

img

Čiastočné telesné pozostatky niektorých obetí teroristických útokov z 11. septembra 2001 skončili na skládke odpadu po tom, ako ich nemohli identifikovať. Vyplýva to z dnes uverejnenej správy Pentagónu.
      Správa odhalila predtým neznáme praktiky hlavnej patológie americkej armády. Zvyšky tiel patrili ľuďom, ktorí zahynuli po náraze uneseného lietadla nasmerovaného na Pentagón a v lietadle, havarovanom v Pensylvánii. V prvom prípade bolo 184 obetí, v Pennsylvánii prišlo o život 40 ľudí.
      Niektoré pozostatky, nájdené na týchto miestach, nemohli byť testované alebo identifikované. Odovzdali ich zmluvnej firme, odstraňujúcej bio-medicínsky odpad. Firma telesné pozostatky spálila, potom ich odviezla na skládku odpadu.
      Tieto informácie boli v správe o armádnej patológii. Spôsob nakladania s čiastočnými neidentifikovanými pozostatkami ich odvozom na skládku tu pozastavili v roku 2008.

Zdroj: TASR/AP, Reuters



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies