FOTO Nehoda v Strečne: Český vodič prešiel do protismeru, zrážku s nákladiakom neprežil

NETKY.SK • 18 August 2015, 14:03 • 2 min
FOTO Nehoda v Strečne: Český vodič prešiel do protismeru, zrážku s nákladiakom neprežil

BRATISLAVA - Tragická nehoda sa stala krátko po 06:00 v katastri Strečna. Štyridsaťročný Čech na VW Passat Variant prešiel v zákrute do protismeru a zrazil sa s protiidúcim nákladným Renaultom Midlum.

slovakia

left justify in out

„Osobné auto smerujúce od Žiliny na Martin prešlo v tiahlej pravotočivej zákrute do protismeru. Vodič nákladného auta sa už nestihol vyhnúť zrážke,“ opísala hovorkyňa s tým, že vodič osobného auta podľahol na mieste nehody mnohopočetným zraneniam. Jej príčiny sú predmetom vyšetrovania a znaleckého skúmania.

 

Žilinská policajná hovorkyňa v tejto súvislosti upozornila na častú príčinu obdobných dopravných nehôd. „V poslednom období sa vyskytlo niekoľko dopravných tragédií, ktorých hlavnou príčinou bola únava a mikrospánok. Vodiči by si mali počas dlhších ciest dopriať viacero prestávok na oddych,“ dodala Balogová.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona