Nehoda v lietadle si vyžiadala jednu obeť, sedem pasažierov utrpelo zranenia

NETKY.SK • 17 Apríl 2018, 22:33 • 2 min
Nehoda v lietadle si vyžiadala jednu obeť, sedem pasažierov utrpelo zranenia

PHILADELPHIA - Vo Philadelphii v utorok núdzovo pristálo lietadlo spoločnosti Southwest Airlines, ktoré letelo z New Yorku do Dallasu a vo vzduchu mu vybuchol jeden z motorov.

slovakia

left justify in out

Nehoda si vyžiadala jednu obeť, sedem ďalších ľudí utrpelo zranenia. Lietadlo so 143 pasažiermi a piatimi členmi posádky nakoniec hladko pristálo na letisku vo Philadelphii, no unikalo z neho palivo a krátko po pristátí sa na ňom objavil aj menší požiar, ktorý hasiči zakrátko dostali pod kontrolu.

Nie je zatiaľ úplne jasné, čo sa presne vo vzduchu stalo, doterajšie správy však hovoria o výbuchu jedného z motorov a následnom poškodení trupu lietadla a najmenej jedného okna.

Marty Martinez, jeden z cestujúcich, zverejnil ešte počas letu na sociálnych sieťach informáciu, že v lietadle "vybuchlo okno" a pripojil aj fotografiu, na ktorej vidno poškodené okno lietadla.

"Držala som manžela za ruku a len sme sa modlili a modlili a modlili. Myslela som na naše dcéry, a priala som si, aby nemuseli vyrastať bez rodičov," popisuje pocity počas letu ďalšia z pasažierok Amanda Bourman. Veľa cestujúcich podľa nej plakalo, no našli sa aj takí, čo ostatných povzbudzovali a utešovali.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies