Nehoda v Česku: Vodič dodávky vrazil do skupiny študentov, jeden zomrel!

NETKY.SK • 23 Jún 2014, 17:40 • 2 min
Nehoda v Česku: Vodič dodávky vrazil do skupiny študentov, jeden zomrel!

PRAHA/BRNO - Vážna dopravná nehoda, ku ktorej došlo dnes popoludní v obci Ivaň neďaleko juhomoravskej metropoly Brno, má prvú obeť.

slovakia

left justify in out

Pri prevoze do nemocnice zomrel jeden z troch ťažko zranených študentov. Príčinou boli zranenia nezlučiteľné so životom. Ďalší je v kritickom, ale stabilizovanom stave.
     

Prvé informácie z miesta nešťastia hovorili o tom, že vodič dodávky zo zatiaľ nezistených príčin vrazil do skupinky detí. Medzičasom však české médiá spresnili, že išlo o skupinku asi 20 študentov.
     

Traja z nich utrpeli ťažké a ďalší piati ľahké zranenia. Do nemocnice previezli šiestich z nich, pričom troch po ošetrení už prepustili domov.
     

Podľa neoficiálnych informácií internetového vydania denníka Blesk študenti kráčali za sebou po krajnici, keď v tiahlej zákrute časť z nich "zmietlo" motorové vozidlo. Podľa miestnych občanov to autá v tejto zákrute na ceste tretej triedy "vynáša". Či tomu bolo tak i v tomto prípade, ukáže až vyšetrovanie.
     

Test na prítomnosť alkoholu i drog v organizme šoféra priniesol negatívny výsledok, informoval už skôr hovorca polície Bohumil Malášek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies