Nehoda sanitky a Škodovky na D1 sa obišla bez zranení

NETKY.SK • 25 Júl 2015, 09:30 • 2 min
Nehoda sanitky a Škodovky na D1 sa obišla bez zranení

BRATISLAVA/ TRNAVA - So šťastím a bez zranení sa skončila piatková dopravná nehoda sanitky a Škody Roomster na diaľnici D1.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová, nehoda sa stala v piatok 24. júla o 16:25 na diaľnici D1 v smere na Trenčín na približne 65. kilometri a privolali k nej diaľničnú políciu. Vodič rýchlej zdravotnej pomoci si nevšimol pri krajnici Škodu Roomster. Pri následnom strete došlo k nárazu a sanitka prešla cez stredové zvodidlá do protismeru mimo cesty, priblížila zrážku Linkešová. V sanitke bol okrem vodiča aj záchranár a pacient. Všetci však boli pripútaní a nik sa pri nehode nezranil. 


Polícia alkohol v dychu vodičovi na mieste nezistila. Za spôsobenú nehodu z nepozornosti mu na mieste dali blokovú pokutu. Škodu na autách odhadli na 8 500 eur. Nehoda premávku na diaľnici neobmedzila. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies