Nehoda pri obci Šelpice: Zrážka dodávky s auto, štyria zranení

NETKY.SK • 18 August 2015, 12:37 • 2 min
Nehoda pri obci Šelpice: Zrážka dodávky s auto, štyria zranení

BRATISLAVA - Pre nehodu, ktorá sa stala dnes krátko po 10:00 medzi Trnavou a Šelpicami, je stále uzavretá cesta.

slovakia

left justify in out

Polícia sa snaží sprejazdniť jeden úsek cesty, no nehodu stále dokumentuje, agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Vodič na dodávke Ford Tranzit dostal v smere od Šelpíc pravdepodobne mikrospánok a prešiel do protismeru, kde sa čelne zrazil s oproti idúcim autom značky Seat.

 

Pri nehode sa zranili štyri osoby, z toho tri ťažko a jedna ľahšie. Všetkých záchranári previezli do trnavskej nemocnice. Polícia dala vodičovi dodávky fúkať, no výsledok bol negatívny, druhej vodičke odoberú krv. Okolnosti a presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje. "Polícia v tejto súvislosti apeluje na vodičov, aby jazdu prispôsobili poveternostným podmienkam a maximálne sa sústredili," uviedla Linkešová. Na mieste hneď po nehode zasahovali i hasiči, ktorí zraneným poskytli predlekársku pomoc a zabezpečovali havarované vozidlá proti požiaru.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies