Nehoda pri Nadliciach si vyžiadala život 51-ročnej vodičky motocykla

NETKY.SK • 6 Jún 2018, 12:19 • 2 min
Nehoda pri Nadliciach si vyžiadala život 51-ročnej vodičky motocykla

NADLICE - Život 51-ročnej vodičky motocykla si vyžiadala dopravná nehoda, ku ktorej došlo v utorok krátko pred 14.30 h na križovatke ciest I/64 a II/592 pri Nadliciach v okrese Partizánske. Žena tam zahynula po zrážke s osobným autom, informovala v stredu trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová.

slovakia

left justify in out

"Päťdesiatštyriročná vodička Mercedesu pri odbočovaní vľavo, z hlavnej cesty na vedľajšiu, nedala prednosť protiidúcemu motocyklu Kawasaki, ktorý riadila 51-ročná Elena zo Skačian. V dôsledku toho došlo k zrážke vozidla s motocyklom. Po náraze vodičku motocykla a jej 26-ročného spolujazdca vymrštilo na vozovku," opísala Antalová.

 

Motocyklistka podľa nej utrpela vážne zranenia, ktorým podľahla na mieste dopravnej nehody, jej spolujazdec bol s ťažkými zraneniami prevezený leteckou záchrannou službou do nitrianskej nemocnice. "Dopravní policajti podrobili vodičku osobného auta, 54-ročnú Máriu z okresu Partizánske, dychovej skúške s negatívnym výsledkom merania. Nebohej bude odobratá krv na zistenie prítomnosti alkoholu pri nariadenej súdnej pitve," doplnila.

 

Vyšetrovateľ odboru kriminálnej polície z Partizánskeho začal v tejto súvislosti trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia a prečinu ublíženia na zdraví. Na mieste dopravnej nehody bol prítomný aj súdny znalec z odboru cestná doprava. "Príčina a miera zavinenia tejto tragickej dopravnej nehody je v štádiu vyšetrovania," uzavrela trenčianska krajská policajná hovorkyňa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies