Nehoda pri Dolných Vesteniciach si vyžiadala troch zranených ľudí

NETKY.SK • 23 Marec 2015, 15:31 • 2 min
Nehoda pri Dolných Vesteniciach si vyžiadala troch zranených ľudí

DOLNÉ VESTENICE - Leteckí záchranári zasahovali pri dopravnej nehode kamióna a osobného auta, ku ktorej došlo dnes predpoludním medzi obcami Dolné Vestenice a Nitrica v Prievidzskom okrese. V dôsledku nehody sa zranili traja ľudia.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom Zuzana Turočeková z Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby (VZZS) ATE. 
     

K zrážke bola privolaná posádka VZZS zo strediska v Trenčíne, trom raneným na pomoc išli aj ambulancie rýchlej lekárskej a rýchlej zdravotnej pomoci. "Dvoch ranených pasažierov prevzali do starostlivosti pozemní záchranári. Posádka vrtuľníka po prílete k miestu nehody ošetrila najťažšie ranenú 20-ročnú ženu, ktorú museli z auta najskôr vyslobodiť hasiči," uviedla Turočeková. 
     

Doplnila, že žena bola pri vedomí a po poskytnutí prednemocničnej zdravotnej starostlivosti ju vrtuľníkom previezli do nemocnice v Bojniciach. 
     

Ako informovala trenčianska krajská policajná hovorkyňa Elena Antalová, k nehode došlo o 11.30 h. Podľa jej slov 49-ročný vodič nákladného vozidla pravdepodobne nevenoval pozornosť vedeniu vozidla, neskoro spozoroval pred ním stojace auto Ford, ktoré odbočovalo vľavo a narazil do jeho zadnej časti. 
     

Hovorkyňa spresnila, že vo Forde sa ľahko zranil jeho 19-ročný vodič, dvaja približne rovnako starí spolujazdci - chlapec a dievča sa zranili ťažko. "Príčina a miera zavinenia tejto dopravnej nehody je naďalej v štádiu vyšetrovania," dodala.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies