Nehoda poľského autobusu v Maďarsku si vyžiadala množstvo zranených

NETKY.SK • 9 August 2020, 19:00 • 2 min
Nehoda poľského autobusu v Maďarsku si vyžiadala množstvo zranených

Jedného mŕtveho a 34 zranených si v nedeľu vyžiadala nehoda poľského autobusu na diaľnici M5 pri meste Kiskunfélegyháza ležiacom 115 kilometrov juhovýchodne od Budapešti. Informoval o tom spravodajský server Infostart.hu.

slovakia

left justify in out

Ťažko sa zranili traja pasažieri, medzi ktorými bolo aj jedno päťročné dieťa. Obeťou nehody bol 35-ročný muž. Autobus zišiel - za doposiaľ nevyjasnených okolností - zhruba o 06.30 h z vozovky do priekopy, kde sa prevrátil na bok.

 

Do zásahu nasadili dva záchranárske vrtuľníky a 14 sanitiek, povedal hovorca maďarských záchranárov Pál Győrfi, podľa ktorého previezli všetkých zvyšných pasažierov do nemocnice na pozorovanie. Polícia dopoludnia uzatvorila úsek diaľnice v smere do Budapešti.

 

img

 

Na Slovensku sa nehoda autobusu posledne udiala 20. júla na Donovaloch, keď z vozovky zišiel a prevrátil sa autobus (na snímke) plný detí. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Michal redaktor
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies