Nehoda na Slovakia Ringu: Päť zranených, zasahovali dva vrtuľníky!

NETKY.SK • 12 Máj 2014, 14:58 • 2 min
Nehoda na Slovakia Ringu: Päť zranených, zasahovali dva vrtuľníky!

BRATISLAVA - Hasiči dnes v doobeda počas voľného tréningu na pretekárskom okruhu Slovakia Ring v Orechovej Potôni v okrese Dunajská Streda zasahovali pri zrážke motoriek s pracovníkmi okruhu. TASR o tom informovala Bernadeta Múdra z Prezídia Hasičského a záchranného zboru (HaZZ).

slovakia

left justify in out

"Pri kolízii sa zranilo päť osôb. Na mieste udalosti zasahovali aj dva vrtuľníky Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby," uviedla Múdra. Hasiči poskytli zraneným osobám predlekársku prvú pomoc a asistovali pri ich transporte do vozidiel záchrannej zdravotnej služby.

 

Polícia v súčasnosti vykonáva podľa krajskej policajnej hovorkyne v Trnave Márie Linkešovej vyšetrovanie udalosti, pri ktorej 37-ročný motocyklista spadol na okruhu z motorky. Keď mu personál poskytoval potrebnú pomoc, 40-ročný vodič motorky pravdepodobne nerešpektoval pokyny na dráhe a s motorkou narazil do skupiny štyroch osôb. Dvaja motorkári vo veku 40 a 35 rokov utrpeli zranenia, pre ktoré museli byť ihneď transportovaní vrtuľníkom do bratislavských nemocníc. Dvaja muži, ktorí pomáhali pri páde motorkárovi, a jeden z vodičov motoriek skončili v nemocniciach v Dunajskej Strede a v Nitre. Rozsah zranení nie je zatiaľ známy. Keďže nejde v tomto prípade o udalosť v cestnej premávke, polícia začala incident na dráhe preverovať ako ublíženie na zdraví z nedbanlivosti. 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies