FOTO Nehoda na moste Lafranconi: Policajné auto na šrot, dvaja muži zákona zranení

NETKY.SK • 2 Február 2016, 18:18 • 2 min
FOTO Nehoda na moste Lafranconi: Policajné auto na šrot, dvaja muži zákona zranení

BRATISLAVA - Hasiči momentálne zasahujú pri dopravnej nehode kamióna a osobného auta na moste Lafranconi v Bratislave.

slovakia

left justify in out

Na mieste zasahuje pätnásť hasičov s tromi kusmi hasičskej techniky. Informovalo o tom operačné stredisko Hasičského a záchranného zboru v Bratislave. Bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová pripomenula, že pre dokumentovanie dopravnej nehody je most v smere do Petržalky pre vodičov neprejazdný. "Odklon dopravy je vedený cez centrum mesta," ukončila Kurucová.


Dvaja policajti sú ťažko zranení po nehode, ktorá sa stala krátko pred 12:45 na moste Lafranconi v Bratislave. Podľa doterajších informácií hliadka Pohotovostnej motorizovanej jednotky zastavila vodiča BMW X3. Pri kontrole do nich následne zozadu narazil vodič kamióna.

 

Most Lafranconi smer Petržalka. Nehoda -Nákladné vozidlo,osobné + policajné.Dvaja policajti v nemocnici. Jeden ťažké zranenia...

Posted by Odťahovka on 2. február 2016

 

Ako informovala bratislavská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová, policajti sú v jednej z bratislavských nemocníc, čas liečenia zatiaľ nie je známy. Vodič BMW ani vodič nákladného auta sa nezranili. Alkohol u vodičov nezistili. Škody na vozidlách odhadli na 30 tisíc eur. Presné okolnosti nehody polícia vyšetruje. 


 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies