Nehoda na diaľnici D2 skončila ťažkým zranením vodiča

NETKY.SK • 5 Jún 2017, 12:51 • 2 min
Nehoda na diaľnici D2 skončila ťažkým zranením vodiča

BRATISLAVA- Policajti diaľničného oddelenia Malacky vyšetrujú okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo dnes v skorých ranných hodinách na diaľnici D2 v smere do Českej republiky. TASR o tom informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) Lucia Mihalíková.

slovakia

left justify in out

"Podľa doteraz vykonaného vyšetrovania z miesta dopravnej nehody vodič úžitkového motorového vozidla sa pravdepodobne z dôvodu únavy nevenoval dostatočne vedeniu motorového vozidla a narazil do zadnej časti pred ním idúceho návesu, ktorý bol pripojený k ťahaču. Následkom nárazu došlo k odhodeniu úžitkového vozidla do betónových zvodidiel," uviedla Mihalíková.

 

Na miesto sa podľa nej okrem dopravných policajtov ihneď dostavili všetky záchranné zložky. Ťažko zranený vodič dodávky bol prevezený službou rýchlej zdravotnej pomoci do nemocnice v Malackách. Požitie alkoholických nápojov bolo u oboch vodičov po vykonaní dychovej skúšky vylúčené. Spôsobená škoda na vozidlách a verejnoprospešnom zariadení bola predbežne vyčíslená na približne 14.000 eur.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies