Nehoda mikrobusu na D2: Dvanásť zranených a uzavretá diaľnica!

NETKY.SK • 25 November 2013, 09:10 • 2 min
Nehoda mikrobusu na D2: Dvanásť zranených a uzavretá diaľnica!

BRATISLAVA - Z dôvodu dokumentovania dopravnej nehody, ku ktorej prišlo dnes okolo 07.00 h na 32. km diaľnice D2 v smere do Malaciek, je daný úsek diaľnice uzavretý.

slovakia

left justify in out

Pred Malackami v smere na Kúty havaroval mikrobus. Podľa prvotných informácií sa zranilo dvanásť ľudí. Vozidlo s 26 pasažiermi havarovalo na 32 kilometri. Na mieste zasahovali všetky záchranné zložky. Univerzitná nemocnica Bratislava (UNB) už prijala deväť zranených. Ako informovala jej hovorkyňa Petra Stano Maťašovská, štyroch, vrátane ťažko zraneného muža, transportovali záchranári do Nemocnice akad. L. Dérera, troch do Nemocnice Ružinov a dvoch do Nemocnice sv. Cyrila a Metoda. 

Na mieste sa nachádzajú policajné hliadky, ktoré premávku usmerňujú a odkláňajú na obec Lozorno. Polícia preto vyzýva vodičov, pokiaľ je to možné, aby sa danému úseku diaľnice D2 vyhli.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies