Nehoda autobusu si vyžiadala najmenej 42 obetí

NETKY.SK • 15 Júl 2012, 23:03 • 2 min
Nehoda autobusu si vyžiadala najmenej 42 obetí

Nehoda autobusu si vyžiadala najmenej 42 obetí - Svet Najmenej 42 ľudí zahynulo dnes po tom, čo autobus na juhu Nepálu zišiel z cesty a zrútil sa do rieky, informovala agentúra DPA s odvolaním sa na miestne policajné zdroje. K nehode došlo zhruba 270 kilo

slovakia

left justify in out

img

Najmenej 42 ľudí zahynulo dnes po tom, čo autobus na juhu Nepálu zišiel z cesty a zrútil sa do rieky, informovala agentúra DPA s odvolaním sa na miestne policajné zdroje.
      K nehode došlo zhruba 270 kilometrov južne od nepálskej metropoly Káthmandu. Polícia informovala, že z kanálu Gandak vytiahli 42 mŕtvych tiel, ktoré doposiaľ neidentifikovali.
      Približne 50 ľudí sa podarilo zachrániť živých; niektorí zo zranených sú však v kritickom stave, píše DPA. Zachránení pasažieri uviedli, že k nehode došlo preto, lebo bol vodič autobusu pod vplyvom alkoholu. Vodič nehodu prežil a polícia ho vzala do väzby.
      Pasažiermi autobusu boli pútnici, väčšinu z nich tvorili indickí občania. Polícia uviedla, že autobus v čase prevážal vyše 100 ľudí.            

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona