Nehanbite sa za svoju selfie! Krásny úsmev to urobí

NETKY.SK • 18 November 2022, 14:03 • 2 min
Nehanbite sa za svoju selfie! Krásny úsmev to urobí

BRATISLAVA - Krásne biele a rovné zuby na selfies sú dnes už takmer must have. Veď úsmev je neoddeliteľnou súčasťou prvého dojmu, ktorý sa vytvára v zlomku sekundy, no pretrvá veľmi dlho.

slovakia

left justify in out

Keďže náš úsmev má silu ovplyvniť to, ako sa na nás druhí pozerajú, oplatí sa doň investovať. Zároveň však predstava, že si úsmev dočasne „vyzdobíte“ drôtikmi fixného zubného strojčeka, aby bol jedného dňa (teda o pár rokov) krásny, je trochu skľučujúca. Naopak, neviditeľný zubný strojček zaručí rovné zuby už za niekoľko
mesiacov. Dovtedy určite nepokazí žiadnu selfie ani vás nebude nútiť odpovedať len na pol úst, aby vám drôtiky nebolo vidno. V ústach totiž žiadne nie sú.


Svoje o potrebe mať rovné zuby vedia aj známe osobnosti. Diskrétnu liečbu krivých zubov pomocou neviditeľného strojčeka absolvoval napríklad Sajfa, Dominika Mirgová, Adela Vinczeová alebo influencerka Saša, ktorú poznáme na sociálnych sieťach pod menom operenecholec.

 

„Nikdy som nemala úplne rovné zuby, ale za posledné roky sa mi ešte viac poposúvali a predný zub mi z niektorých uhlov vyslovene trčal. Začala som si to viac všímať, keďže sa venujem sociálnym sieťam, a čoraz viac mi to vadilo. Videla som výsledky s neviditeľným strojčekom a bola som nadšená. Strojček Starlynr absolútne nevidieť, zuby s ním dokonca vyzerajú ešte lepšie a belšie,“ hovorí o liečbe Saša.

 

Svoju váhu nemá len vaša posledná fotka na Instagrame. Online platformy, kde je potrebná profilová fotografia, často využívame aj na zoznámenie sa s novými priateľmi či láskou. Aj tu môže pomôcť neviditeľný strojček,ktorý žiadnu profilovku nepokazí, naopak, dokáže ju vylepšiť. A aj prípadné prvé (druhé, tretie, piate...) rande si môžete užiť so stopercentným sebavedomím. Budete sa usmievať aj bez rozpakov rozprávať.

 


Hlavné rozdiely medzi klasickým fixným strojčekom a neviditeľným
strojčekom:

 

Vzhľad


Klasický: Nedá sa nevidieť, pretože drôtiky sú pevne prichytené
z vonkajšej strany o každý jeden zub.
Neviditeľný: Je skutočne neviditeľný, zuby sú vďaka nemu iba belšie,
čo je plus.

 

Pohodlie


Klasický: Môže prekážať nielen pri jedení, ale aj rozprávaní
a úsmeve.
Neviditeľný: Okrem mierneho tlaku na zuby, ktorý ani neregistrujete,
vôbec neviete, že ho máte v ústach.

 

Zubná hygiena


Klasický: Čistenie drôtikov je náročné a zdĺhavé, niekedy fakt až
frustrujúce.
Neviditeľný: Bezproblémová a rovnako (ne)náročná ako každodenné
čistenie chrupu.

 

Účinnosť alebo dĺžka liečby


Klasický: Roky.
Neviditeľný: Niekoľko mesiacov.

 

Vždy sa však informujte u svojho stomatológa, ktorý typ strojčeka je pre vás najvhodnejší. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Martin Petras
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies