Nedovoľte, aby vám vybuchla hlava

NETKY.SK • 13 September 2018, 16:41 • 2 min
Nedovoľte, aby vám vybuchla hlava

Stres, pracovné povinnosti, nedostatok spánku, nezdravé stravovanie a celková nepohoda? Sú tieto veci blízke aj vám? Bohužiaľ, čoraz viac produktívnych ľudí sa napriek tomu, že má dobrú prácu, vzťah i rodinu, sťažuje na to, že sú v živote nešťastní.

slovakia

left justify in out

Okolnosti okolo nás neovplyvníme, vieme však na nich reagovať a urobiť rozhodnutia, ktoré nás ochránia pred stresom či negatívnou energiou. Nedovoľte, aby vám vybuchla hlava a doprajte svojmu telu priestor na relax a „vypustenie pary.“ 

 

Ak je toho veľa, vypnite 

 

Určite nechcete v tridsiatke vyhorieť. Vyhoríte tak, že budete neustále myslieť na prácu, povinnosti a vôbec vám neostane aspoň malý priestor na vyčistenie hlavy. Pokiaľ teda cítite, že je toho v práci či rodinnom živote priveľa, tak jednoducho vypnite. Dá sa vyvetrať na prechádzke v prírode či na výlete v nejakej peknej destinácii. Ak chcete ešte aj prospieť svojmu zdraviu, zvoľte si relaxačné pobyty v kúpeľoch, ktoré sa nachádzajú na celom Slovensku. 

 

Stres ničí vzťahy

 

Je veľa prípadov, keď si najmä muži trieskajú hlavu o stenu a hovoria si, prečo sa len tej svojej vyvolenej nevenovali viac a nemysleli stále len na prácu. Žiaľ, ak lásku stratíte kvôli stresu, tak je už len malá šanca, že ju získate späť. Spomienky na romantické zoznámenie s vašou vyvolenou zostanú krásne a živé len vtedy, ak budete filtrovať stres a budete venovať svojmu vzťahu dostatočnú pozornosť a energiu. Nedovoľte práci vstúpiť do vášho osobného života. 

 

Doprajte si nezvyčajné veci

 

Stereotyp a dennodenná rutina tiež človeka ubíjajú a tiež zvyšujú mieru stresu. Preto je dobré občas vybočiť zo zabehnutého rytmu a dopriať si niečo iné, nezvyčajné. Dobrou voľbou v tomto prípade môže byť extravagantné a obľúbené tričko s nápisom, ktorý si vyberáte podľa svojej vlastnej vôle. Je to jeden zo spôsobov, ako si opäť oživiť deň a dopriať si počas neho niečo nové, iné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies