Nedokázala ho ľúbiť na povel, po tejto FOTO prišlo ohavné zverstvo

NETKY.SK • 25 August 2017, 16:36 • 2 min
Nedokázala ho ľúbiť na povel, po tejto FOTO prišlo ohavné zverstvo

ALABAMA - Loren Bunner krátko pred ohavným skutkom zhotovil túto fotografiu.

slovakia

left justify in out

Je na nej mladunká Jolee Callan (18), ktorá sa vybrala na zdanlivo nevinnú túru po alabamských horách s jej bývalým priateľom Lorenom (22).

 

Mladí ľudia vyšliapali na jeden z útesov. Tam odmietnutý Loren tínedžerku dvakrát strelil a potom zhodil z útesu.

 

img

 

Krátko po čine sa sám udal polícii. „Chcem vás informovať o vražde mojej expriateľky, ktorá sa stala pred chvíľou v pohorí Cheaha,“ citoval mladého vraha denník The Sun.

 

Policajti po niekoľkých hodinách našli nevládne telo Jolee. Počas vyšetrovania a vypočúvania blízkych sa zistilo, že Jolee sa  Lorena bála. „Keby sa mi niečo stalo, viete, s kým som bola,“ povedala kamarátom večer pred svojou smrťou.

 

Loren chcel, aby sa k nemu Jolee vrátila, no ona ho neľúbila a chcela s ním byť maximálne kamarátka. Po jej vražde chcel zabiť aj seba, no nedokázal to.

 

„Bolo to sladké dievča. Myslím, že sa teraz usmieva,“ povedal Loren po tom ako ho odsúdili na 52 rokov väzenia. Okrem toho musí zaplatiť 7700 eur inštitúcii, ktorá sa venuje obetiam kriminálnych činov.

 

img




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies