Neďaleko Dunajskej Stredy sa zrazili dve autá, tri osoby sa zranili

NETKY.SK • 11 Máj 2015, 13:49 • 2 min
Neďaleko Dunajskej Stredy sa zrazili dve autá, tri osoby sa zranili

BRATISLAVA - Hasiči zasahujú pri dopravnej nehode na ceste I/63 v katastri obce Blatná na Ostrove v okrese Dunajská Streda.

slovakia

left justify in out

Ako agentúru SITA informovala Zuzana Farkasova z Prezídia Hasičského a záchranného zboru, pri zrážke dvoch áut sa zranili traja ľudia. 

 

Ako uviedla Zuzana Turočeková z Vrtuľníkovej záchrannej zdravotnej služby ATE, posádka zo strediska Bratislava prevzala na mieste 39-ročného vodiča, ktorého museli z auta najskôr vyslobodiť hasiči. "Auto skončilo mimo cesty, muž bol pri vedomí, so záchranármi komunikoval, utrpel poranenia viacerých častí tela. Po poskytnutí neodkladnej zdravotnej starostlivosti ho vrtuľníkom transportovali do Univerzitnej nemocnice Bratislava Ružinov," zhrnula Turočeková s tým, že ďalší vrtuľník z Nitry priletel na pomoc vodičovi druhého auta. "Jeho posádka po prílete na miesto nehody ošetrila 35-ročného muža, ktorý utrpel poranenie hlavy, horných aj dolných končatín. Muž bol pri vedomí, v stabilizovanom stave ho transportovali do Fakultnej nemocnice s poliklinikou Nové Zámky," dodala Turočeková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies