Neďalekému Parndorfu sa výnimočne darí, zatiaľ čo našim obchodným mestečkám vôbec

NETKY.SK • 11 Apríl 2017, 12:00 • 2 min
Neďalekému Parndorfu sa výnimočne darí, zatiaľ čo našim obchodným mestečkám vôbec

BRATISLAVA – Parndorf sa ide rozširovať o ďalších 25 obchodov, táto už v poradí piata fáza bude stáť približne 50 miliónov eur.

slovakia

left justify in out

Na Slovensku už bolo niekoľko pokusov zlákať nákupné maniačky a maniakov do našich otvorených outlet centier, no neúspešne. Dlho očakávané a ohlasované mestečko Voderady riešilo problémy s reštrukturalizáciou, projekt D1 Outlet City Senec sa ani nespustil. Namiesto luxusných obchodov s oblečením tam našli pekné priestory sídla rôznych firiem.

 

Naopak prihraničné mestečko Designer Outlet Parndorf sa teší z veľkej popularity ako u domáceho obyvateľstva tak aj Slovákov či Maďarov. Zajtra predstaví novopostavenú časť nazvanú Fáza V. Ktorou sa rozširovanie ani zďaleka nekončí.

 

Nová prístavba ponúkne nové nákupné priestory a vytvorí okolo 300 pracovných miest. Zástupcovia spoločnosti potvrdili: „tým, že naše outlety patria medzi popredné európske nákupné centrá a strednej Európe patríme medzi špičku, je ďalšie rozširovanie pravdepodobné už v blízkej budúcnosti“.

 

V tejto novej časti pribudnú značky ako Christ, Clarks, Mey Underwear, Rolling Luggage a mnohé iné, každopádne je sa určite načo tešiť. Zatiaľ čo rakúsky Parndorf expanduje jeho slovenský konkurent Outlet Voderady je pre problémy v reštrukturalizácii po 4 rokoch od otvorenia. Informoval portál HN.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Z.

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona