Nedajú si povedať: Policajti chytili ďalších opitých šoférov!

NETKY.SK • 25 August 2014, 14:25 • 2 min
Nedajú si povedať: Policajti chytili ďalších opitých šoférov!

BRATISLAVA/TRNAVA - Opitú vodičku Fiatu Punto zastavili policajti v nedeľu po polnoci v Dvorníkoch v okrese Hlohovec.

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná Hlohovčanka nafúkala 1,08 mg/l alkoholu v dychu, čo je v prepočte 2,25 promile. Žena skončila v policajnej cele aj s obvinením z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Rovnakým obvineniam sa nevyhli ani ďalší šoféri.

 

Opitý tridsaťpäťročný vodič Fordu Focus narazil v Gbeloch v Skalickom okrese pred rodinným domom do odstavenej Mazdy. Policajti mu namerali 2,06 promile, pri sebe nemal ani vodičský preukaz. V Skalici zase havaroval 24-ročný motocyklista. Pred križovatkou začal brzdiť, spadol na zem a vletel do trávnatého svahu. Ako agentúru SITA informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, mladík skončil s ťažkou zlomeninou nohy, pri dychovej skúške mu zistili 2,4 promile. Pod vplyvom alkoholu si sadol za volant aj 49-ročný vodič Felicie zo Senice. V meste ho zastavila hliadka a pri dychovej skúške mu namerali 1,4 promile.

 

Ani uložený zákaz jazdiť nezabránil sadnúť si na motorku 24-ročnému Matúšovi. Policajti ho zastavili v Šintave v okrese Galanta. Motorku mal bez evidenčného čísla a zakázané šoférovať mal až do júla 2016. Mladíka obvinili z marenia výkonu úradného rozhodnutia, kde je trestná sadzba až dva roky. Dvadsaťmesačný zákaz jazdiť mal zase 37-ročný Trnavčan. Zrejme preto chcel ujsť hliadke, ktorá ho chcela v meste zastaviť. Vodič na Veternej ulici nabúral do zaparkovaného Renaultu Megane, auto odhodilo do obytného bloku a náraz poškodil fasádu. Ani v tomto prípade sa vodič nevyhol obvineniu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies