Nedajú mu pokoj! Smoliarovi Kariusovi sa vyhrážajú už aj smrťou

NETKY.SK • 28 Máj 2018, 09:50 • 2 min
Nedajú mu pokoj! Smoliarovi Kariusovi sa vyhrážajú už aj smrťou

LIVERPOOL - Futbalový brankár FC Liverpool Loris Karius zažíva mimoriadne náročné obdobie. V sobotňajšom finále Ligy majstrov svojimi chybami prakticky daroval Realu Madrid dva góly, jeho tím prehral 1:3.

slovakia

left justify in out

Ako to býva, reakcia zo strany fanúšikov na seba nedala dlho čakať, žiaľ, v tom negatívnom slova zmysle. Dvadsaťštyriročný Nemec aj jeho rodina čelia na sociálnych sieťach vyhrážkam smrťou. Informovala o tom britská polícia.

 

"Berieme to veľmi vážne. Naši dôstojníci sa zaoberajú početnými komentármi, v ktorých sa užívatelia vyhrážajú Kariusovi. Pripomíname, že každý delikt spojený s vyhrážaním sa bude predmetom vyšetrovania," cituje BBC stanovisko liverpoolskej polície.

Zatiaľ čo medzi priaznivcami "The Reds" je Karius nežiaducou osobou číslo 1, jeho spoluhráči sa mu neobracajú chrbtom. Podporu mu verejne vyjadrili tréner Jürgen Klopp, obrancovia Dejan Lovres s Virgilom van Dijkom a najnovšie aj druhý brankár LFC Simon Mignolet.

 

"To čo sa stalo jemu, sa môže prihodiť každému gólmanovi. Ja som bol tiež v podobnej situácii. Povedal som mu len to, že naša účasť vo finále je aj jeho veľkou zásluhou. Liverpool ostane vždy jednotný, sme všetci za jedného, ale on sa s tým musí vyrovnať sám. Nebude to jednoduché, ale sme s ním," povedal belgický gólman, ktorého doplnil Lovren: "Najjednoduchšie je niekoho obviniť. Sme na jednej lodi a som si istý, že sa vráti silnejší. Netreba okolo toho robiť ´haló´, bolo to finále, áno, ale každý robí chyby."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies