Nechutný Bieber močil v reštaurácii do vedra a kričal: Je*ať Billa Clintona!

NETKY.SK • 11 Júl 2013, 09:08 • 2 min
Nechutný Bieber močil v reštaurácii do vedra a kričal: Je*ať Billa Clintona!

NEW YORK – Z mladého popového speváka sa stáva rebel! Kanadský spevák Justin Bieber opäť zaujal viac svojím správaním ako hudbou. Najskôr močil do vedra a potom poslal bývalého amerického prezidenta Billa Clintona „kade ľahšie“.

slovakia

left justify in out

Celý incident zachytil na video pravdepodobne jeden z Bieberových kumpánov. Video zachytáva mladého speváka ako močí v kuchyni jednej newyorskej reštaurácie do vedra, ktoré používa upratovačka. „Toto je to najlepšie miesto na močenie,“ komentuje nechutné Bieberove správanie jeden z jeho kamarátov. „Navždy si to zapamätáš, nikdy si predsa nepamätáš keď močíš na toalete,“ dodal.

Keď Bieber dokončil potrebu vyšiel po schodoch kde natrafil na obrázok bývalého amerického prezidenta Billa Clintona. Zarámovanú fotografiu postriekal „okenou“ a zakričal: „Je*ať Billa Clintona!“

„Justin Bieber je nadutý malý spratek – pozrite si video, kde v reštaurácii močí do vedra...a smeje sa ako by bol kráľ sveta,“ obul sa do mladého speváka portál TMZ. „Nevieme čo Bill Clinton Justinovi Bieberovi urobil...ale nech to bolo čokoľvek, zaslúžil si to. Ďakujeme ti, Bill. Ďakujeme,“ vtipne okomentoval Bieberovo správanie portál TMZ.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies