Nechutnosti v Istanbule, tréner s pľuvancom

NETKY.SK • 30 Máj 2016, 09:20 • 2 min
Nechutnosti v Istanbule, tréner s pľuvancom

ISTANBUL - Veľké nechutnosti sprevádzali nedeľňajší tretí diel istanbulskej semifinálovej bitky medzi domácim tímom Galatasaray a Fenerbahce v boji o postup do finále najvyššej tureckej basketbalovej súťaže.

slovakia

left justify in out

Duel v Abdi Ipekci Arene museli v druhom polčase prerušiť na pätnásť minút, keď domáci fanúšikovia začali zasypávať hosťujúci kolektív spŕškou nebezpečných a zakázaných predmetov - mincami či kľúčami. Z obáv o zdravie a životy sa hráči aj realizačný tím rýchlo pobrali do šatne.

 



Korunu všetkému však nasadila fotografia legendárneho srbského trénera v službách Fenerbahce Željka Obradoviča s veľkým pľuvancom na ľavom líci, ktorá stihla obletieť basketbalový svet. "Takáto arogancia by nemala zostať nepotrestaná," uviedol jeho klub. "Videl som fotku renomovaného kolegu. Kto si toto dovolil, nemôže byť človek. Rozhodne odsudzujem takéto konanie," napísal kouč Galatasaray Ergin Ataman na twitteri. Jeho tím víťazil 65:63 a v sérii hranej na tri výhry znížil na 1:2. "Pred sezónou som vyhlásil, že by som najradšej hovoril len o basketbale. Ale každý, kto videl prvé dva zápasy na našej palubovke a tento, chápe, v čom bol obrovský rozdiel. To je môj jediný komentár k udalostiam," povedal Obradovič. Informácie sú z tureckých médií a serveru eurohoops.net.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona