Nechutné VIDEO: Sfanatizovaní džihádistickí rodičia vypravili svoje dcéry na smrť

NETKY.SK • 21 December 2016, 11:28 • 2 min
Nechutné VIDEO: Sfanatizovaní džihádistickí rodičia vypravili svoje dcéry na smrť

DAMASK – Džihádisti sa neštítia pred ničím! Na video dokonca natočili, ako sfanatizovaní rodičia dávajú svojej dcére posledné zbohom predtým, ako vošla na policajnú stanicu a odpálili ju pomocou diaľkového ovládača.

slovakia

left justify in out

Na videu je vidieť ako džihádista ukazuje dvom deťom (7,9) ako vykonať samovražedný bombový útok a potom ich objíme žena zahalená v burke.

 

O niekoľko minút neskôr sedemročné dievča vošlo na policajnú stanicu v sýrskom Damasku, kde vybuchne.

 

Na „poslednej rozlúčke“ hrá v pozadí hudba a rodina sedí pred čiernobielou zástavou a rodičia doslova vymývajú mozgy svojim malým dcérkam. Obe potom povedia „Allahu Akbar“ a potom ich na videu ukážu oblečené v kabátoch a vlnených čiapkách.

 

 

 

Nie je jasné, ktorá teroristická skupina je za tento útok zodpovená, pretože v Sýrii ich operuje viac. Mnohé z nich vystupujú ako „povstalci“.

 

Pri explózii sa zranili traja policajti. „Sedemročné dievčatko vošlo na policajnú stanicu pričom nieslo opasok, ktorý niekto odpálil z diaľky,“ napísal denník Al-Watan daily.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies