Nechutné VIDEO: Separatisti rabujú na mieste pádu malajzijského lietadla!

NETKY.SK • 22 Júl 2014, 14:40 • 2 min
Nechutné VIDEO: Separatisti rabujú na mieste pádu malajzijského lietadla!

DONECK – Telá obetí zostreleného Boeingu malajzijskej leteckej spoločnosti dnes previezli do Charkova. Nikto však netuší, čo bude s ich osobnými vecami a batožinou. Na internete sa objavili zábery ako ozbrojení separatisti rabujú priamo na mieste nešťastia.

slovakia

left justify in out

Na sociálnej sieti Twitter sa objavila fotografia ako jeden zo separatistov kradne zlatý prsteň priamo na mieste, kde sa zrútilo lietadlo, moment krádeže je zachytený aj na videu. Ďalšia snímka zachytáva iného separatistu ako prehľadáva, čo by si zobral z batožiny jedej z obetí.

 

 

Ukrajinské ministerstvo vnútra už varovalo pozostalých, aby zablokovali kreditné karty obetí leteckého nešťastia. Ozbrojení proruskí separatisti totiž údajne kradnú cenné veci, peniaze, ale aj kreditné karty. Peniaze z kariet sa snažia vybrať z účtov priamo na území Ukrajiny, alebo ich posielajú do Ruska.

 

Podobné rabovanie sa udialo aj pri leteckom nešťastí poľského vládneho lietadla, ktoré sa zrútilo pri západoruskom mesta Smolensk. Ruské súdy odsúdili za rabovanie niekoľko vojakov, ktorí kradli kreditné karty.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies