Nechutné VIDEO: Policajt beštiálnym spôsobom zastrelil psa!

NETKY.SK • 4 Júl 2013, 09:10 • 2 min
Nechutné VIDEO: Policajt beštiálnym spôsobom zastrelil psa!

HAWTHORNE – Policajné heslo pomáhať a chrániť nie je práve mottom dôstojníka Jeffreyho Salmona. Toho totiž vyšetrujú, pretože bezdôvodne zastrelil psa!

slovakia

left justify in out

Celý incident zachytili okoloidúci na video. Polícia zasahovala v kalifornskom meste Hawthrone a všetko si natáčal na mobil 52-ročný Leon Rosby so svojím dvojročným rotvajlerom Maxom. Rosby neskôr zavrel svojho psa do auta, na čo sa policajti vybrali smerom k nemu a zatkli ho.

V momente keď policajti dali putá na Rosbyho ruky, pes sa snažil dostať z auta za svojím pánom. Po chvíli sa mu to podarilo, vyskočil z okna a išiel si chrániť svojho majiteľa. Dôstojník Salmon ihneď tasil zbraň, zatiaľ čo ďalší sa ho pokúšali ukľudniť. Keď sa pes pohol bližšie k policajtom Salmon zabil psa niekoľkými výstrelmi.

„Vzali mi člena rodiny,“ komentuje celú situáciu zdrvený Rosby. „Mám 52 rokov a nikdy som si nemyslel, že sa takto naviažem na psa,“ oplakáva svoju stratu. Rosbyho žena Brigitt sa o celom incidente dozvedela cez telefón. „Miloval sa fotiť, dokonca sa vedel aj usmiať,“ spomína na svojho štvornohého miláčika Brigitt.

Hawthronská polícia vyhlásila vo svojom stanovisku, že „Rosby narúšal policajnú akciu hlasnou hudbou z auta a venčením psa v blízkosti miesta zásahu a tým vytvoril nebezpečnú situáciu pre seba a všetkých zainteresovaných.“ Celý incident prešetruje inšpekcia.

Upozornenie video obsahuje brutálne zábery



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies