Nechutné VIDEO: Obézna žena v hotelovom bazéne vykonávala osobnú hygienu medzi deťmi

NETKY.SK • 29 Máj 2018, 14:21 • 2 min
Nechutné VIDEO: Obézna žena v hotelovom bazéne vykonávala osobnú hygienu medzi deťmi

Pobyt v civilizovanom svete a povinná školská dochádzka nie sú zárukou toho, že u všetkých ľudí sa zakorení slušné správanie a hygienické návyky.

slovakia

left justify in out

Na verejné miesta majú bohužiaľ prístup aj indivíduá, ktoré ho dokážu celý znivočiť. Napríklad, jedna nemenovaná žena si v hotelovom bazéne nerušene oholila nohy, a kto vie čo ešte.

 

Znechutený návštevník hotelového bazéna natočil na video obéznu ženu, ktorá sa bez hanby oholila vo vode, kde sa kúpu aj desiatky iných ľudí. V zábere je vidno, ako v jej tesnej blízkosti dokonca plávajú aj deti. Potom ako žiletku vždy poctivo vypláchla v chlórovej vode, ocitli sa medzi jej chlpmi všetci hoteloví hostia užívajúci bazén.

 

 

Pohoršený hosť zdieľal svoju skúsenosť na stránke Reddit, aby varoval ľudí pred užívaním bazénov. Ani on sa vo „verejnej vani“ už asi nikdy neokúpe.

 

Chtiac - nechtiac, všetci to poznajú, že pri plávaní či šantení vo vode sa jej trochu dostane aj do úst, očí a podobne. „Predstavte si, že by ste sa napili jej chlpov,“ komentoval incident užívateľ Redditu.

 

"Pracoval som vo verejnom bazéne a z nejakého dôvodu priťahoval tie najhoršie typy ľudí. Po tejto skúsenosti by som nikdy nevošiel do verejného bazénu“, napísal ďalší divák videa.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies