Nechutné VIDEO Muž si celý život neumýval zuby, takto to dopadlo

NETKY.SK • 9 Júl 2017, 17:33 • 2 min
Nechutné VIDEO Muž si celý život neumýval zuby, takto to dopadlo

Deti sa hygiene všeobecne radi vyhýbajú. Keď si treba pred spaním umyť zuby, dochádza k protestu a hádke s rodičmi. Väčšina ľudí z toho vyrastie a začne sa o svoje telo starať dobrovoľne, tento chlapík z toho ale nevyrástol.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťjeden-ročný muž sa zúčastnil relácie Embarrassing Bodies na britskom kanály 4 a keď otvoril ústa, publikum za obrazovkami onemelo.

 

Z jeho chrupu ostali len ruiny. Zuby dávno mŕtvych dinosaurov sú na tom lepšie ako jeho. Ústnu hygienu nevykonal 20 rokov, teda v podstate odvtedy, odkedy mu narástli.

 

img

 

Po dvoch desaťročiach bez čistenia spojeného s aktívnou konzumáciu nezdravého jedla, sa jeho zuby zmenili na zanesené, rozpadnuté a zčernané objekty naháňajúce hrôzu.

 

Zubára sa bojí väčšina ľudí s omnoho zdravším chrupom. Predstavte si, že by ste si do čakárne sadli s niečim takýmto! Zjavne netušil, čo mu hrozí.

 

Zubár mu pokazené zuby odstránil a „namontoval“ nový chrup. Potom ho dôrazne upozornil, že sa o zuby musí starať, aby nezničil a tie umelé.  

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies