Nechutné: V dome mal 12 dievčat, jednu oplodnil keď mala 14

NETKY.SK • 19 Jún 2016, 11:39 • 2 min
Nechutné: V dome mal 12 dievčat, jednu oplodnil keď mala 14

HARRISBURG - Americkí policajti vyšetrujú naozaj zaujímavý prípad. Po upozornení suseda vtrhli do domu Lee Kaplana (51), ktorý žil s celkom 12 dievčatami. Najmladšia mala 6 mesiacov a najstaršia 18 rokov. S najstaršou mal Lee dve deti. Dievča mu "darovali" jej rodičia, keď mala 14 rokov.

slovakia

left justify in out

Rodičia dievčaťa boli pri záťahu tiež zatknutí. Daniel Stoltzfus (43) a jeho žena Saville (42) zrejme s Kaplanom žili v jednom dome. Manželský pár vraj svoju 14-ročnú dcéru zvrhlíkovi daroval po tom, čo im Kaplan v roku 2012 pomohol, aby neprišli kvôli financiám o statok.

 

Kaplan dievčinu oplodnil takmer okamžite, ako ju dostal. Teraz osemnásťročná žena s ním má dve deti vo veku šiestich mesiacov a troch rokov.

 

Amišský pár tvrdí, že zvyšných deväť dievčat patrí im. Ani jedno z detí však nemá rodný list.

 

Políciu upovedomil všímavý sused. "Bola moc mladá na to, aby bola jeho žena a moc stará na to, aby sa s ním držala za ruku," opísal televízii NBC Philadelphia. "Len som chcel, aby sa im dostalo pomoci a mohli byť šťastné. Vždy, keď som ich videl, vyzerali smutné a vystrašené. Preto som zavolal, " dodal.

 

Kaplan bol obvinený z celkom desiatich sexuálnych trestných činov. Rodičia dievčaťa tiež skončili vo väzbe. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies