Nechutné: Muž zabil svoju spolubývajúcu, sexoval s jej mŕtvym telom a išiel sa dať ostrihať

NETKY.SK • 31 Október 2014, 18:43 • 2 min
Nechutné: Muž zabil svoju spolubývajúcu, sexoval s jej mŕtvym telom a išiel sa dať ostrihať

ORLANDO – Polícia na Floride zatkla roznášača pizze a obvinila ho zo zabitia svojej spolubývajúcej. Tú najskôr dobodal a uškrtil.

slovakia

left justify in out

Aby to nebolo málo Bryan Santana (20) mal potom s mŕtvou Shelby Faziovou (23) sexuálny styk. Santana sa ku všetkému priznal.

 

Faziovú podľa jeho výpovede Santana najskôr začal zozadu škrtiť a potom ju dobodal do krku. Keď do domu okolo deviatej ráno prišiel ich ďalší spolubývajúci John Heermance (23),  našiel Santanu ako si v kúpeľni umýva z rúk krv.

 

Heermance ihneď bežal do svojej izby pre telefón a kľúče od auta, lenže Santana naňho zaútočil s nožom. Útok mu nevyšiel a Johnovi sa podarilo utiecť a zavolať políciu. Medzitým však Santana zobral Faziovej auto a išiel sa dať k holičovi ostrihať.

 

K holičovi dorazil okolo jedenástej. „Mam vypúlené oči a povedal mi, že ide do väzenia,“ povedal holič Bernard Brown. Santana mu nechal 15 dolárov prepitné a keď vyšiel vonku naňho čakalo päť policajtov.

 

Santana je vo väzení a je obvinený z vraždy prvého stupňa a pokusu o vraždu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona