Nechutné: Lučenčan nútil manželku sexovať so psom!

NETKY.SK • 19 September 2013, 15:17 • 2 min
Nechutné: Lučenčan nútil manželku sexovať so psom!

BANSKÁ BYSTRICA – Trest sedem rokov odňatia slobody za zločin sexuálneho násilia potvrdil dnes odvolací senát Krajského súdu v Banskej Bystrici pre 41-ročného Zoroslava Páleša z Lučenca. Páleš pod vplyvom alkoholu alebo hrozbou bitky nútil svoju manželku k rôznym sexuálnym praktikám, vrátane pohlavného styku so psom.

slovakia

left justify in out

Sexuálne násilie živnostník Páleš páchal na manželke od roku 2003 do apríla 2011. Do pošvy jej strkal rôzne predmety a počas tehotenstva aj ruku, čím jej spôsoboval bolesti. V roku 2008 pod hrozbou bitky ju prinútil mať aj pohlavný styk so psom. Raz po spoločnom popíjaní s kamarátom Milanom a jeho družkou presvedčil Milana na sex s Vladimírou a díval sa na nich. Podľa Vladimíry pred ňou aj masturboval a údajne ho viac vzrušovalo to, čo nebolo normálne. Podľa znalcov však Páleš nie je sexuálny deviant a netrpí žiadnou duševnou chorobou, aby nevedel rozpoznať nebezpečnosť svojho konania. Má však zníženú citlivosť na pocity partnerky. Manželka mala za takéhoto počínania zdravotné a psychické problémy a negatívne to pôsobilo aj na deti. Vladimíra vec oznámila až v čase, keď sa ich vzťah dostal do rozvodového konania a do veci vstúpili pracovníčky sociálnej kurately. Pálešovci majú päť detí, posledné dve sú dvojčatá. 

Páleš sa na odvolacom konaní ospravedlnil. Na Okresnom súde v Lučenci uviedol, že pri sexe používali robertka, odsávačku, cuketu, salámu aj fľašu. Manželka údajne súhlasila aj s orálnym sexom a spoločne nakupovali rôzne pomôcky v sex-shopoch. Páleš priznal i sex s inými ženami, napríklad s vlastnou svokrou, Milanovou družkou a inými. 

Za zločin sexuálneho násilia voči manželke ako chránenej osobe Okresný súd v Lučenci Pálešovi uložil trest sedem rokov nepodmienečne, ktoré si odpyká v ústave s minimálnym stupňom stráženia. Páleš sa odvolal a tvrdil, že je nevinný a všetko sa dialo so súhlasom manželky. 

Krajský súd mu nevyhovel a prvostupňový verdikt v plnom rozsahu potvrdil. Sudca poukázal na to, že prvostupňový súd konal dva razy a na pokyn odvolacieho senátu vykonal všetky dostupné dôkazy, správne ich vyhodnotil a uložil primeraný trest. 

Rozhodnutie odvolacieho súdu je právoplatné.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona