Nechutné: Lekári vybrali mužovi 26 švábov po chirurgickom zákroku v uchu. Muž sa predtým sťažoval na svrbenie

NETKY.SK • 11 December 2017, 17:26 • 2 min
Nechutné: Lekári vybrali mužovi 26 švábov po chirurgickom zákroku v uchu. Muž sa predtým sťažoval na svrbenie

BRATISLAVA - Keď spíme, naša myseľ a telo zaspávajú, niektorí z nás spia až tak príliš hlboko, že sa ťažko prebudia. To nie je vždy dobrá vlastnosť, pretože v našom spánku sme zraniteľní voči hmyzu, ktorý sa môže nasťahovať do nášho tela bez toho, aby sme o tom vedeli.

slovakia

left justify in out

Rovnako, ako keď sa zobudíme ráno a máme bolesti v kĺboch a nohách, muž z Číny sa zobudil a zistil, že ho svrbí v uchu.  Jeho priezvisko je Li a žije v provincii Giangdong v južnej Číne. Zobudil sa so svrbením v uchu a vybral sa do nemocnice.

 

Lekári boli šokovaní, keď zistili, že príčinou svrbenia v uchu sú šváby vo vnútri. Použili elektronický otoskop, aby sa pozreli do uší a pohľad im vyrazil dych. Zdá sa, že mu šváb vošiel do ucha a nakládol mu tam 25 malých švábov.

 

Doktor Yang Jung povedal TVS: "Videli sme objekt hmyzu, ktorý úplne blokuje zvukový kanál." Lekári však úspešne vybrali každého jedného z 26 švábov, ktorí sa v uchu zabývali. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona